Tânăra româncă dispărută în Italia: au fost găsite pete de sânge de-ale ei în mașina iubitului

Urme de sânge ale româncei Andreea Rabciuc, în vârstă de 27 de ani, dispărută de pe data de 12 martie, ar fi fost găsite în interiorul autoturismului Audi A3 al lui Simone Gresti, iubitul ei și singurul cercetat în acest caz pentru sechestru de persoană.

În mașina italianului în vârstă de 43 de ani au fost găsite mici pete de sânge. În urma analizelor efectuate de dr. Andriano Tagliabracci, legist desemnat de procuror, sângele ar fi aparținut Andreei Rabciuc.

Un moment de cotitură în ancheta demarată în acest caz, la aproape 80 de zile de la dispariția tinerei despre care nu se mai știe nimic după o seară petrecută cu iubitul și un alt cuplu într-o cabană de pe teritoriul unei ferme agricole din via Montecarottese. Investigatorii vor trebui să constate dacă petele de sânge sunt din perioada când Andreea a dispărut sau mai vechi.

„Mașina a fost mereu folosită de cei doi, deci e normal să poată fi găsite urme de-ale lor, chiar și de sânge, cauzate probabil de o rănire ușoară. Nu ne îngrijorăm pentru asta, Simone nu are nicio legătură cu dispariția Andreei, iar acest lucru este confirmat și de mărturiile celor doi martori, Aurora și Francesco (proprietarul fermei) care au văzut-o părăsind cabana”, a declarat avocatul italianului.

Între timp, carabinierii au făcut noi cercetări pe terenul fermei din Montecarottese, provincia Ancona. Este pentru a treia oară când carabinieri au efectuat cercetări acolo unde Andreea a fost văzută practic pentru ultima dată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI