Tânără română gravidă jefuită în Italia de 11 000 de euro de doi bărbați care s-au dat drept carabinieri

O româncă gravidă, în vârstă de 22 de ani, a fost victima unui jaf la Roma, pe Via Prenestina, în timp ce se întorcea acasă cu 11 000 de euro. Tânăra era pe o trotinetă pentru adulți când a fost oprită de doi bărbați care s-au dat drept carabinieri și i-au furat banii. A fost solicitată intervenția polițiștilor, iar viitoarea mămică a fost transportată la spital.

S-a întâmplat marți, 9 februarie, în cartierul Tor Tre Teste, în zona numărului civic 944. Tânăra femeie avea la ea nici mai mult, nici mai puțin, de 11 000 de euro pe care tocmai îi ridicase de la poștă. Se întorcea la domiciliu, pe o trotinetă pentru adulți, când o mașină de culoare gri a oprit și i-a blocat drumul. Din autoturism au coborât doi bărbați, unul îmbrăcat în uniformă de carabinier și celălalt în civil. Aceștia i-au cerut tinerei actele, apoi au lovit-o și i-au luat banii ținuți într-o borsetă legată la brâu.

Fata a sunat imediat solicitând intervenția polițiștilor. Aceștia, la rândul lor, au chemat salvarea și tânăra femeie a fost transportată la spital. Pe baza declarațiilor victimei, agenții Comisariatului Prenestino au deschis o anchetă și au început căutările celor doi agresori. Până la acest moment aceștia nu au fost găsiți.