Taranto – Violeta Carabineru a fost ucisă în bătaie de concubinul său după ce a găsit-o cu fostul iubit în casă

Carabinierii din Taranto au arestat un bărbat român în vârstă de 40 de ani care este suspectat de uciderea concubinei sale, Violeta Marina Carabineru, în vârstă de 46 de ani, femeia română găsită moartă vineri, 14 iulie 2017, în locuința sa din localitatea Massafra.

Bărbatul, pe nume Gheorghe Mateiu, în vârstă de 40 de ani, muncitor în agricultură și el ca și concubina sa, se pare că a fost plecat în România pentru o scurtă perioadă dar, când s-a întors înapoi în Italia, ar fi găsit-o pe Violeta în compania fostului iubit al acesteia, chiar în locuința unde Mateiu și concubina sa locuiau, relatează ziarul Corriere del Mezzogiorno.

Anchetatorii susțin că, odată întors din România, bărbatul a încercat să intre în locuința sa dar a găsit ușa încuiată pe dinăuntru și cheia lăsată în ușă. Atunci, se pare că a spart geamul ferestrei cu o antenă parabolică și, reușind să pătrundă în casă astfel, a găsit-o pe Violeta în compania fostului iubit, un bărbat de 43 de ani rezident la Massafra, despre care nu s-au dat mai multe detalii.

Într-o criză de gelozie, Gheorghe Mateiu i-ar fi bătut pe amândoi, folosind pumnii și picioarele dar și suportul de fier al antenei parabolice, provocând câteva răni fostului iubit al Violetei, care se pare că și-a pierdut cunoștința, și mai multe răni concubinei sale, răni care ulterior au dus la moartea acesteia.

După criza de gelozie, Mateiu l-ar fi legat pe bărbatul pe care l-a găsit cu concubina sa în casă și apoi a fugit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit sursei citate, ancheta carabinierilor a fost concentrată asupra bărbatului român care conviețuia cu Violeta încă de la găsirea trupului neînsuflețit al acesteia. Mateiu și-a făcut pierdută urma din data de 10 iulie, dată în care vecinii celor doi au declarat că au auzit certuri din casa lor și, totodată, când a avut loc crima.

Suspiciunile carabinierilor au devenit și mai mari atunci când au văzut că bărbatul român și-a închis telefonul dar și după ce au aflat că Mateiu își suna cunoștințele din Massafra de pe alte telefoane, cu număr ascuns, pentru a afla informații despre concubina sa.

Gheorghe Mateiu se află acum închis în penitenciarul din Taranto în așteptarea procesului preliminar unde va fi interogat de judecător asupra faptei sale.

@rotalianul