TAROM: Noi zboruri speciale dinspre și spre Italia. Prețuri și bagaj de cală inclus

Compania aeriană TAROM a anunțat miercuri, 10 iunie 2020, introducerea a noi zboruri speciale dinspre și spre Italia pentru perioada următoare. Iată care sunt acestea, precum și prețurile aplicate pentru fiecare zbor:

BUCUREȘTI – ROMA – BUCUREȘTI, date de călătorie: 16 IUNIE și 23 IUNIE;

- Continuarea după publicitate -
  • BUCUREȘTI – ROMA, cu tariful de 217 euro, bagaj de cală de 30 kg inclus;
  • ROMA – BUCUREȘTI, cu tariful de 201 euro, bagaj de cală de 30 kg inclus;

BUCUREȘTI – MILANO – BUCUREȘTI, dată de călătorie 19 IUNIE;

  • BUCUREȘTI – MILANO, cu tariful de 200 euro, bagaj de cală de 23 kg inclus;
  • MILANO – BUCUREȘTI, cu tariful de 200 euro, bagaj de cală de 23 kg inclus.

Zborurile, precizează reprezentanții companiei, sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în următoarele categorii:

  • Dinspre Italia spre România vor fi acceptați doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J;
  • Dinspre România spre Italia sunt necesare următoarele condiții: să fie cetățeni italieni sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi (“green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale – C (2020 1897/23.03.2020).

„De asemenea, înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectați condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie”, mai precizează compania aeriană.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

MENȚIUNEA COMPANIEI:

Zborurile speciale au un alt regim de operare decât cele comerciale și se supun legislației în vigoare. Cu aceste zboruri speciale pot călători toți cei care îndeplinesc condițiile specificate în HG 394 din 18 mai 2020.

Pentru a verifica dacă zborul dumneavoastră este special, vă rugăm să vă uitați la numărul acestuia, toate zborurile speciale au numărul după următorul format – RO7xxx. Cifra 7 urmată de 3 cifre indică faptul că zborul respectiv este special. Numărul zborului îl puteți vedea pe bilet, pe confirmarea rezervării și pe cartea de îmbarcare.

Zborurile operate după 16 iunie, vor respecta legislația în vigoare la momentul respectiv.