Tată moldovean mort în Italia la 40 de ani, într-un accident cu motocicleta. Nu purta cască de protecție

Un bărbat originar din Ialoveni, Republica Moldova a murit în seara zilei de marți, 22 iunie 2022, într-un dramatic accident rutier petrecut în localitatea italiană Massenzatico din provincia Reggio Emilia, în Emilia-Romagna.

Potrivit publicației locale Reggio Sera, Pavel Toma avea numai 40 de ani și lasă în urma sa o soție îndurerată, precum și o fiică majoră și un copil minor.

Pavel Toma, tată a doi copii, decedat la numai 40 de ani în Italia. Foto: Facebok/ReggioOnline.com

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 22:40 de ieri, precizează sursa citată, când Pavel călătorea spre Reggio Emilia pe o motocicletă Honda Shadow, proprietate personală.

Ajuns pe via Mozart din Massenzatico, bărbatul moldovean a pierdut controlul motocicletei, din cauze în fază de investigare încă, și s-a izbit mai întâi de un stâlp, apoi de un zid de beton din fața unei locuințe situată la numărul civic 32 de pe strada menționată mai sus.

- Continuarea articolului după publicitate -

În urma impactului cu zidul, tatăl în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața pe loc, complice la această tragedie fiind și faptul că nu ar fi purtat cască de protecție, mai scrie presa locală.

Poliția locală din Massenzatico a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului moldovean.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos