Tată moldovean mort în Italia la 40 de ani, într-un accident cu motocicleta. Nu purta cască de protecție

Un bărbat originar din Ialoveni, Republica Moldova a murit în seara zilei de marți, 22 iunie 2022, într-un dramatic accident rutier petrecut în localitatea italiană Massenzatico din provincia Reggio Emilia, în Emilia-Romagna.

Potrivit publicației locale Reggio Sera, Pavel Toma avea numai 40 de ani și lasă în urma sa o soție îndurerată, precum și o fiică majoră și un copil minor.

Pavel Toma, tată a doi copii, decedat la numai 40 de ani în Italia. Foto: Facebok/ReggioOnline.com

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 22:40 de ieri, precizează sursa citată, când Pavel călătorea spre Reggio Emilia pe o motocicletă Honda Shadow, proprietate personală.

Ajuns pe via Mozart din Massenzatico, bărbatul moldovean a pierdut controlul motocicletei, din cauze în fază de investigare încă, și s-a izbit mai întâi de un stâlp, apoi de un zid de beton din fața unei locuințe situată la numărul civic 32 de pe strada menționată mai sus.

În urma impactului cu zidul, tatăl în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața pe loc, complice la această tragedie fiind și faptul că nu ar fi purtat cască de protecție, mai scrie presa locală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția locală din Massenzatico a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului moldovean.