Tată român din Italia și fetița lui de 6 luni în stare gravă la spital în urma unui accident rutier

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15:00 de marți, 10 noiembrie 2020, pe via Prenestina din capitala Italiei. Un tată român și fetița acestuia în vârstă de numai 6 luni au rămas gravă răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în urma impactului cu un alt autoturism.

Potrivit Roma Today, conaționalul nostru și fetița lui se aflau într-un autoturism Mercedes A Class și circulau pe via Prenestina. Ajunsă la intersecția cu via Giacomo Mancini din zona Collatino, mașina condusă de bărbatul român s-a tamponat, din cauze încă în curs de investigare, cu un autoturism Renault Megane, iar impactul dintre cele două autovehicule a provocat răsturnarea mașinii Mercedes.

- Continuarea după publicitate -

Tatăl român și fetița acestuia au suferit răni grave și au fost transportați la spital în cod roșu de urgență. Conform celor relatate de sursa citată, fetița a fost internată la spitalul Sandro Pertini, în timp ce tatăl ei se află internat la Policlinico Casilino.

La fața locului s-au prezentat, pentru investigațiile rigoare, agenții de la Grupul V Casilino al Poliției Locale din Roma.