Tehnica de furat telefoane a unui român din Italia i-a surprins pe polițiști. Bărbatul a fost arestat

În seara zilei de duminică, 26 septembrie 2021, polițiștii din Milano au prins un român în vârstă de 59 de ani, care tocmai furase două telefoane mobile performante, de la doi cetățeni americani ce serveau masa într-un restaurant de pe via Fiorichiari.

Conform CO Notizie, bărbatul s-a apropiat de masa unde mâncau cei doi turiști americani, soț și soție, în vârstă de 55 de ani și respectiv 64 de ani.

Prefăcându-se că e în trecere, s-a apropiat mult și a agățat sticla de ulei de pe marginea mesei, care s-a răsturnat la pământ. Profitând de confuzia creată, românul și-a așezat pălăria pe masa cuplului american.

Pălăria a fost așezată în mod deliberat pe telefoanele mobile ale celor doi americani. Ridicându-și pălăria, bărbatul a ridicat și telefoanele mobile, apoi s-a îndepărtat în grabă. În acel moment, însă, o patrulă în civil a Poliției de Stat a observat faptul și dinamica, iar polițiștii au pornit astfel în urmărirea infractorului.

Bărbatul român a fost oprit în zona străzii San Sempliciano. Înainte de a fi abordat de polițiști, a aruncat unul dintre telefoanele pe care tocmai le furase.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În timpul percheziției, polițiștii au mai găsit asupra lui un alt iPhone 10 (fără sim) care se presupune că reprezenta prada unui furt similar. În schimb, telefoanele mobile ale cuplului american au fost recuperate.

Românul a fost arestat pentru furt și deținere de bunuri furate.