Un bătrân din Italia a încercat să o violeze pe îngrijitoarea soției sale: „M-a aruncat pe pat și a început să mă sărute”

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, bătrânul soț al femeii pe care o îngrijea, încearcă să o violeze. Îngrijitoare din Mantova (Lombardia), victima agresiunilor sexuale ale pensionarului: „M-a aruncat pe pat, mi-a întors mâinile la spate și a început să mă sărute și să mă atingă peste tot!” Bărbatul este acuzat de tentativă de viol dar violența sexuală trebuie încă verificată. Deocamdată, în realitate, există doar declarația femeii care îl acuză pe pensionar.

Ea este o îngrijitoare de 60 de ani, rezidentă la Mantova, el, un pensionar în vârstă de 80 de ani și soțul femeii căreia îngrijitoarea îi oferea asistență în fiecare zi. Potrivit versiunii furnizate de îngrijitoare, totul s-ar fi întâmplat duminica trecută, dimineața, în casa unde timp de câteva săptămâni acordase asistență unei femei în vârstă care suferea de boli neurologice invalidante. În jurul orei 6.30 îngrijitoarea – conform spuselor sale – se îmbrăca în dormitorul său, separat de cel al soților în vârstă. La un moment dat, ușa s-a deschis și a intrat bătrânul de 80 de ani: „M-a aruncat pe pat și m-a imobilizat strângându-mi mâinile la spate. Apoi a început să mă sărute pe gură și pe sâni și să mă atingă la părțile intime”, declară femeia citată de Gazzetta di Mantova.

Îngrijitoarea a încercat din toate puterile să se elibereze din strânsoarea bărbatului, dar dintr-odată, s-a simțit rău și a leșinat timp de zece minute. Când și-a revenit a mers direct la serviciul de urgențe al Spitalului Poma. Aici, într-o stare de puternică agitație, a povestit despre faptele și tentativele de violență sexuală ale bărbatului de 80 de ani. Femeia a fost supusă unei examinări ginecologice, deoarece pretindea că are „arsuri” în zona genitală, chiar dacă ea însăși a confirmat medicilor că nu a existat un contact sexual complet. Victima a primit îngrijiri medicale pentru leziunile suferite, considerate vindecabile într-o perioadă de 10 zile. Raportul medical semnat de serviciul de urgență a fost trimis poliției, cazul fiind astfel încredințat autorităților, care vor trebui să înțeleagă dacă faptele denunțate de îngrijitoare sunt adevărate. Evident, versiunea sa va fi comparată cu declarația pensionarului.