Teramo: tânăr român de 33 ani înjunghie de 7 ori fostul iubit al concubinei sale, o româncă de 39 de ani, mamă a patru copii

Un bărbat român de 44 de ani a fost înjunghiat de 7 ori de către un conațional de 33 de ani, Adrian Iacob, în urma unui conflict început din gelozie pentru o femeie română de 39 de ani, mamă a patru copii.

Totul s-a întâmplat în localitatea Corropoli din provincia Teramo, în jurul orei 20.00 din seara zilei de duminică, 11 februarie 2018. Potrivit ziarului local din Abruzzo, City Rumors, femeia română a ieșit din casă în acea seară pentru a se întâlni pe ascuns cu bărbatul de 44 de ani, cu care a avut o relație în trecut iar Adrian Iacob, suspectând acest lucru, a decis să o urmărească.

Când i-a văzut pe cei doi împreună, Iacob ar fi lovit-o pe concubina sa cu pumnul în față, provocându-i căderea a câtorva dinți. Fostul iubit al femeii ar fi sărit în apărarea acesteia dar Iacob a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul de 44 de ani de șapte ori, între abdomen și gât.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul Mazzini din Teramo unde a fost supus unei operații delicate în noaptea de duminică spre luni iar în acest moment starea sa este stabilă dar foarte gravă în continuare.

Între timp, Adrian Iacob a încercat să se ascundă în casa unui prieten român dar acesta l-a invitat să plece, aruncându-i cuțitul pe fereastră. Două ore mai târziu, Iacob a fost prins de carabinieri pe câmpurile din zonă, în timp ce încerca să sară un gard și a fost pus sub arest. Agresorul avea încă hainele murdare de sânge dar și în acest moment continuă să nege că l-ar fi înjunghiat pe fostul iubit al concubinei sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI