Terni – tânără română de 17 ani accidentată grav sub ochii mamei sale în timp ce traversau strada

Sursa foto: terninrete.it

O tânără română de numai 17 ani a fost accidentată grav sub ochii mamei sale, de un automobil marca Opel, la intersecția între via Verri și viale Brin din localitatea Terni, în seara zilei de marți, 16 mai 2017, în jurul orei 19:45.

Conform primelor relatări reiese că tânăra noastră conațională, cu inițialele A.A.U., se afla în acea zonă împreună cu mama sa și traversau amândouă strada în apropiere trecerii de pietoni, când a fost lovită de automobilul Opel.

Tânăra s-a lovit cu capul de parbrizul mașinii apoi a fost aruncată la pământ. Șoferul s-a oprit pentru a oferi primul ajutor, în timp ce un trecător a chemat ambulanța. Unii martori la accident au declarat că la momentul sosirii ambulanței, tânăra românca nu era conștientă și respira cu foarte mare dificultate.

Sursa foto: terninrete.it

Adolescenta a fost transportată la spitalul Santa Maria din Terni unde medicii au declarat că starea sa este foarte gravă și se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Potrivit medicilor, tânăra a suferit o traumă craniană foarte gravă și eventuale informații noi despre starea sa vor fi comunicate în cursul zilei de astăzi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mama tinerei de 17 ani lovită de mașină nu a fost afectată fizic de accident dar se află în stare de șoc. Șoferul mașinii Opel, un bărbat de 44 de ani din Terni, cu inițialele A.B., se află în stare de șoc și el, în urma celor întâmplate.

Șoferul ar fi declarat imediat după accident că nu a reușit să vadă tânăra română traversând strada din cauza soarelui care îl orbea.

Poliția Municipală din Terni anchetează circumstanțele în care a avut loc accidentul pentru a stabili cu exactitate dinamica și responsabilitatea celor întâmplate.

Sursa: Terni In Rete