Teroare în Italia: Șase oameni au fost înjunghiați în zona gării din Milano

Luni 6 martie, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi jefuit și înjunghiat șase persoane în apropierea Gării Centrale din Milano. Agresorul a fost prins de polițiști în timp ce comitea un jaf asupra unei femei în vârstă de 44 de ani. Doi răniți sunt în stare gravă, precizează Il Messaggero.

Din informațiile puse la dispoziția presei, se știe că bărbatul, de origine nord-africană, fără un domiciliu stabil în Italia, ar fi comis primul jaf în jurul orei 17.40 în pasajul subteran Mortirolo, unde a amenințat cu un cuțit o femeie și i-ar fi furat telefonul mobil.

La scurt timp după aceea, pe strada Gluck, o altă femeie i-a căzut victimă. Bărbatul i-a furat cardul abonamentului la transportul în comun, telefonul mobil și a rănit-o la un braț. Femeia a fost dusă în cod verde la spitalul Fatebenefratelli.

Al treilea jaf a avut loc în via Sammartini, unde victima a fost o femeie în vârstă de34 de ani, căruia i s-au luat 20 de euro și un telefon mobil. A fost necesar ca ea să fie transferată la spitalul San Paolo în cod galben.

Sursa foto: Il Messaggero

În viale Brianza bărbatul a jefuit o tânără de 23 de ani. În apărarea ei au intervenit iubitul său, cu un an mai mare decât ea, un bărbat de 68 de ani și un bărbat de 58 de ani. Tocmai în această tâlhărie s-au înregistrat cei mai mulți răniți.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânăra de 23 de ani și iubitul ei au fost transportați în cod galben la „Policlinico”, cu o înjunghiere la gât și la piept. Cei mai gravi sunt cei doi bărbați care au fost duși în cod roșu la Spitalul Niguarda și respectiv la Spitalul San Carlo. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu ar fi în pericol de viață.

Una dintre victime. Sursa foto: Il Messaggero

Bărbatul, originar din Maroc, a fost arestat și dus la închisoarea San Vittore. El a fost găsit cu trei telefoane mobile furate, precum și cu un portofel furat în cadrul celui mai recent jaf. Polițiștii au găsit asupra sa și cuțitul încă pătat de sânge, care ar fi fost folosit pentru a ataca victimele.

Sursa foto: Il Messaggero

Un localnic de pe strada Brianza a declarat: „Bărbatul rănit este vecinul meu, l-am văzut întins la pământ și a rămas acolo mult timp, până a ajuns ambulanța. Trăim aici într-o situație de nesiguranță constantă, ceea ce s-a întâmplat este și mai îngrijorător pentru că nu s-a întâmplat noaptea, ci când era încă lumină. Am un copil mic și să locuiesc aici mă sperie.”