Torino – cetățean român de 49 de ani dispărut fără urmă după un control la spitalul din Ivrea

Constantin Bercea, 49 de ani, dispărut din data de 26 februarie 2017.

Bărbatul din imagine se numește Constantin Bercea, are 49 de ani și este rezident în localitatea Lugnacco din provincia Torino și împreună cu soția sa sunt gestionarii barului din localitatea respectivă.

Conform site-ului Quotidiano Canavese, Constantin a plecat de acasă sâmbătă, 25 februarie 2017 și nu se mai știe nimic de el de atunci, motiv pentru care soția sa a decis în această dimineață să anunțe carabinierii despre dispariția sa.

În urma cercetărilor, carabinierii au descoperit că în ziua de duminică, 26 februarie 2017, Constantin a fost prezent la Carnavalul de la Ivrea, unde a avut loc prima bătaie cu portocale din cadrul acestui carnaval. În seara aceleiași zile conaționalul nostru a ajuns la secția de urgențe a spitalului din zonă, pentru un control, scrie site-ul italian, și imediat după control a fost trimis acasă de medici. Dar odată ieșit din spital, orice urmă a bărbatului român a fost pierdută, acesta fiind de negăsit până la ora actuală.

Carabinierii, ajutați de voluntarii AIB și de cei de la Protecția Civilă, au organizat astăzi operațiuni de căutare în localitatea Lugnacco, care mai apoi au fost extinse și în localitatea Ivrea dar și în localitățile limitrofe, însă până la această oră fără niciun rezultat.

Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să sune la numărul de urgențe 112 al carabinierilor sau să contacteze carabinierii din Ivrea la numărul 0125 231700.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul