Torino: româncă de 62 de ani în stare critică, în urma unui accident rutier. La volan, un bătrân de 96 de ani care a decedat pe loc

Caterina Radion, cetățeană româncă în vârstă de 62 de ani, se afla la bordul unei mașini Lancia Ypsilon alături de un bătrân italian de 96 de ani, Pietro Trogolo, care conducea automobilul când a avut loc tragicul accident, în această dimineață de miercuri, 14 februarie 2018, în jurul orei 8.30.

Cei doi se aflau pe strada provincială 53, în dreptul localității Ozegna, la intersecția cu strada care duce spre Rivarolo Canavese, când bătrânul de 96 de ani nu a dat prioritate unui automobil Fiat Freemont, provocând astfel impactul între cele două mașini.

Sursa foto: Quotidiano Canavese

În urma impactului, Pietro Trogolo a decedat pe loc iar Caterina Radion a rămas grav rănită, fiind transportată în stare critică cu elicopterul la spitalul Cto din Torino. La volanul mașinii Fiat se afla un bărbat de 33 de ani care a suferit și el răni dar mai puțin grave.

Anchetatorii încearcă să afle acum de ce bătrânul de 96 de ani nu a acordat prioritate în intersecție celeilalte mașini dar nu se exclude ca acesta să se fi simțit rău în timp ce conducea, lucru care ar fi dus la provocarea tragediei.