Torino – Suceava, nou zbor operat de compania Tarom începând din 19 iulie

Compania aeriană Tarom inaugurează un nou zbor, care va face legătura între Torino, oraș din nordul Italiei aflat în regiunea Piemonte și orașul Suceava din România.

Zborul va fi efectuat începând cu data de 19 iulie, după următorul orar:

Torino – Suceava 

Miercuri 09:20 – 13:00:

Suceava – Torino

Miercuri 14:00 – 15:50.

Potrivit unui anunț al companiei Tarom publicat pe pagina Facebook aici, pentru un zbor dus-întors cu toate taxele incluse, ai tarife incepând de la 72 euro! Nu uita de serviciile incluse: bagajul de mână de 10 kg, bagajul de cală de 30 kg, catering la bord, check-in gratuit şi alegerea locului in aeronavă.

Durata călătoriei va fi de aproximativ 2 ore și 45 de minute iar la dispoziția pasagerilor va fi pusă o aeronavă Boeing 737 cu 134 locuri.

În plus, începând cu 19 iulie, Tarom anunță introducerea unui nou zbor de la Torino pentru Iași în ziua de miercuri a săptămânii, pe lângă cele de vineri și de duminică deja existente.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Biletele pentru noile zboruri sunt în vânzare și se pot procura de pe site-ul companiei www.tarom.ro, la sediul agențiilor de voiaj, prin call-center la 06 85305045 sau prin email la agenzieroma@tarom.it.

În Regiunea Piemonte, românii sunt cei mai numeroşi imigranţi, potrivit Raportului Anual al Emigraţiei, realizat de către Prefectura şi Primăria din Torino.

Un număr de aproximativ 149.568 cetățeni români au reședința în această regiune a Italiei, din totalul de 422.027 care reprezintă populația străină în Piemonte (35,4%).