Tragedie absurdă în Italia: Un român omorât de o scroafă și un copil de 2 ani rănit foarte grav

Scene îngrozitoare au avut loc duminică, 6 octombrie 2019, în jurul orei 16:30, în zona Corcolle de la periferia Romei, unde un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost ucis de o scroafă, iar un copil de aceeași naționalitate a fost rănit foarte grav și se zbate acum între viață și moarte.

Potrivit Il Messaggero, bărbatul se afla în vizită la niște rude care locuiesc pe via Lunano și care au un copil de numai 2 anișori. După ce au luat prânzul împreună, oaspetele l-a luat pe micuț și au mers împreună să vadă scroafa și purcelușii pe care familia gazdă îi creștea. Când adultul a deschis ușa cotețului însă, scroafa i-a atacat pe cei doi, probabil din instinctul de a-și apăra purcelușii. Bărbatul a încercat atunci din răsputeri să protejeze copilul, dar a alunecat în noroi și scroafa a reușit să-l ucidă după ce l-a mușcat de mai multe ori.

Animalul l-a atacat apoi și pe micuțul nostru conațional, dar țipetele sale au reușit să atragă atenția tatălui care a sosit în grabă și a reușit să oprească scroafa înainte de a-l omorî și pe copil. La fața locului au fost chemate imediat ajutoare medicale, dar pentru bărbatul de 50 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat, în timp ce copilul a fost transportat de urgență, cu cod roșu, la spitalul din Tivoli.

Locul unde a avut loc absurda tragedie. Sursa foto: Il Messaggero

La locul faptei s-au prezentat carabinierii care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs tragedia. Din primele informații reiese că familia de români a construit în mod abuziv cotețul în care era ținută scroafa.surorii sale când a avut loc crima.

Te-ar mai putea interesa și:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol