Tragedie în Italia: Cade un copac și ucide doi frați români aflați la pescuit

O dramă de nedescris s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 11 mai, la Urago d’Oglio, provincia Brescia (Lombardia), unde doi frați români surprinși de furtună au murit după ce un copac s-a prăbușit peste ei. Cei doi au murit instantaneu, sub impactul puternic. Cu ei era prezent un prieten care a rămas nevătămat, scrie presa italiană.

În jurul orei 19:00, cei doi frați români, unul de 48 de ani și celălalt în vârstă de 42 de ani, pescuiau la râu, în vecinătatea drumului pietonal care duce la Pontoglio. Împreună cu ei mai era un al treilea bărbat, prieten cu victimele. Pescarii români au fost surprinși la un moment dat de furtuna care s-a abătut în cea mai mare parte a provinciei Brecia.

Pentru a se adăposti de furtună s-au oprit sub niște copaci, dar această decizie le-a fost fatală celor doi frați. Un arbore a fost dezrădăcinat de vântul puternic și s-a abătut asupra lor ucigându-i aproape instantaneu. Prietenul lor a rămas nevătămat, îngrozit de cele întâmplate a reușit să dea alarma.

Când au sosit ambulanțele, pompierii și carabinierii el era în stare de șoc și a fost transportat la spital. Pentru cei doi frați însă, nu mai era nimic de făcut.

Cei doi frați români trăiau în Italia de mai mult timp, cel în vârstă de 48 de ani era rezident la Brescia, celălalt la Borgosatollo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI