Doi soți din Italia și-au anunțat moartea pe Facebook: „La revedere, prieteni!”. „Adio!”

Roma a fost marți, 13 iunie, scena unei tragedii familiale, doi soți italieni au fost găsiți decedați în locuri separate. Valerio Savino, 60 de ani, s-a împușcat în mașină, iar soția lui, Simona Lidulli, 51 de ani, a fost găsită moartă în casă. Ambii au scris pe Facebook postări în care își luau rămas bun de la prieteni.

Se presupune că Savino a ucis-o pe Simona înainte de a se sinucide, deși nu se exclude nici posibilitatea unui dublu suicid. Deocamdată, motivele acestei tragedii rămân neclare, menționează Il Messaggero.

1200-2023061392043 (5)
Valerio Savino și Simona Lidulli

Valerio Savino a scris astăzi, cu puțin înainte de ora 11:00, pe Facebook:

„La revedere, la toți prietenii. Viața mea pământească și cea a Simonei se încheie aici. Împreună pentru totdeauna. Gândurile noastre de afecțiune și recunoștință sunt pentru voi toți. Pentru noi, amatorii de operă și melodramă, aceasta este cea mai coerentă alegere pe care am fi putut-o face. Cer scuze celor cărora le-am făcut rău.”

La postare numeroși oameni au comentat, unii anunțând și forțele de ordine, dar nu au putut opri tragedia care a avut loc în minutele următoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În același timp, pe profilul Simonei Lidulli a apărut scris: „Addio.”

Corpul femeii a fost găsit într-o casă din zona Roma 70, pe Via Adolfo Consolini, în jurul orei 11:30. Bărbatul a fost găsit mort în mașina sa, în parcarea centrului comercial ‘I Granai’ de pe Via Mario Rigamonti, lângă Parco di Forte Ardeatino.

Carabinierii, coordonați de Procuratura din Roma, cercetează cazul, efectuând investigații științifice pentru a reconstitui dinamica evenimentelor. Un medic legist a fost chemat la fața locului pentru a efectua primele verificări.

Prietenii îi descriu pe cei doi ca fiind foarte îndrăgostiți unul de altul. Valerio Savino se pare că suferea de cancer în fază terminală.Captură de ecran 2023-06-13 161357sim

 

Distribuie acest articol