Tragedie la bordul unui avion, o stewardesă a murit după ce i s-a făcut rău în timpul zborului

O stewardesă în vârstă de 24 de ani, membră a echipajului de cabină a aeronavei companiei Air Albania, a decedat după ce s-a prăbușit brusc la podea, în timpul unui zbor efectuat miercuri, 21 decembrie, din Tirana, capitala Albaniei, către aeroportul Stansted din Anglia, informează Bishop’s Stortford Independent.

Femeii i s-a făcut rău la bordul aeronavei în timpul serviciului

NHS Trust (Serviciul de Ambulanță din regiunea East of England) a confirmat faptul că două ambulanțe, un vehicul al echipei de intervenție în zone periculoase și Ambulanța Aeriană din Essex și Herts au răspuns la cererea de ajutor conform căreia unei stewardese i s-a făcut rău în avionul care decolase din capitala albaneză Tirana.

Potrivit presei britanice, aeronava a aterizat conform programului, în jurul orei 13:00 a zilei de miercuri, 21 decembrie.

Serviciul de ambulanță a transportat de urgență victima la Spitalul Princess Alexandra din Harlow (Essex), dar nu a supraviețuit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex a declarat: „Ne-am alăturat colegilor de la Manchester Airports Group și serviciului de ambulanță de la aeroportul Stansted, după ce am fost chemați pentru o preocupare privind sănătatea unui membru al echipajului”.

Presa britanică a contactat compania Air Albania pentru mai multe detalii, dar până acum nu a primit niciun răspuns.

@rotalianul