Tragedie pe o autostradă din Italia: tânăr moldovean își pierde viața după ce lovește cu mașina o cisternă

Accident fatal astăzi, 17 septembrie 2018, pe autostrada A13, pentru un tânăr moldovean de 27 de ani, rezident în localitatea Pordenone, care și-a pierdut viața după ce a intrat cu automobilul pe care-l conducea într-o cisternă care transporta gaz.

Tragedia a avut loc în jurul orei 14:00, în dreptul zonei de serviciu San Pelagio, direcția Padova, la kilometrul 97 al autostrăzii A13 din Italia. Din primele informații relatate de ziarul local Padova Oggi, reiese că automobilul condus de bărbatul moldovean de 27 de ani a tamponat puternic cisterna, impact care provocat decesul șoferului moldovean pe loc.

Sursa foto: PadovaOggi.it

Tamponamentul dintre automobil și cisterna care transporta gaz a dus situația la un pas de a provoca o tragedie și mai mare, sistemul de vaporizare al cisternei fiind grav afectat. Mijlocul de transport a fost dus apoi de către pompieri la nucleul regional al pompierilor din Mestre pentru verificări.

Cauza accidentului este investigată în aceste ore de agenții de la poliția rutieră din zonă, care a intervenit la locul tragedie împreună cu pompierii și personalul medical de pe ambulanță dar și personalul angajat al societății Autostrade per l’Italia. Traficul a fost blocat pentru câteva ore, mai precizează sursa citată.