Tragedie pentru doi părinți plecați la muncă în străinătate, fiul lor s-a spânzurat în ziua de Crăciun

Un tânăr de 18 ani din comuna Eftimie Murgu din judeţul Caras Severin şi-a pus capăt zilelor. Trupul lui a fost găsit atârnând în ziua de Crăciun într-un lat în podul casei. Băiatul a terminat Liceul din Bozovici şi locuia împreună cu un frate şi un unchi, relatează banatulazi.ro.

Părinţii băiatului sunt plecaţi la muncă în străinătate.

- Continuarea articolului după publicitate -

Comportamentul băiatului fost unul perfect normal, de dimineaţă a mâncat cu fratele şi unchiul său, apoi a plecat la barul din centrul comunei unde s-a distrat la o bere cu prietenii şi sătenii si s-a jucat cateva minute la niste aparate de jocuri mecanice. Nimic din ce s-a petrecut acolo nu lăsa să se ghicească tragedia ce va urma.

Băiatul a plecat acasă în jurul prânzului, a vorbit cu fratele şi unchiul său, după care a dispărut în casă. Văzând că nu se mai aude nimic, că nu răspunde la chemările sale, unchiul lui Denis a plecat să-l caute prin casă.

Omul a intrat în toate încăperile, l-a strigat în grădină şi pe stradă, dar nimic.

În cele din urmă a urcat în podul casei unde a văzut grozăvia. Băiatul atârna de o sfoară şi nimic nu a mai putut să-l readucă la viaţă.

La faţa locului au venit poliţiştii şi un procuror de la Bozovici care au început cercetările. Nimeni nu-şi poate explica gestul lui Ionuţ Denis. In urma cu cateva zile, pe pagina sa de facebook, Ionut a postat imagini tematice ce aratau bucuria apropierii Craciunului.

Băiatul nu a lăsat nici un bilet de adio.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos