Tragedie pentru doi părinți plecați la muncă în străinătate, fiul lor s-a spânzurat în ziua de Crăciun

Un tânăr de 18 ani din comuna Eftimie Murgu din judeţul Caras Severin şi-a pus capăt zilelor. Trupul lui a fost găsit atârnând în ziua de Crăciun într-un lat în podul casei. Băiatul a terminat Liceul din Bozovici şi locuia împreună cu un frate şi un unchi, relatează banatulazi.ro.

Părinţii băiatului sunt plecaţi la muncă în străinătate.

Comportamentul băiatului fost unul perfect normal, de dimineaţă a mâncat cu fratele şi unchiul său, apoi a plecat la barul din centrul comunei unde s-a distrat la o bere cu prietenii şi sătenii si s-a jucat cateva minute la niste aparate de jocuri mecanice. Nimic din ce s-a petrecut acolo nu lăsa să se ghicească tragedia ce va urma.

Băiatul a plecat acasă în jurul prânzului, a vorbit cu fratele şi unchiul său, după care a dispărut în casă. Văzând că nu se mai aude nimic, că nu răspunde la chemările sale, unchiul lui Denis a plecat să-l caute prin casă.

Omul a intrat în toate încăperile, l-a strigat în grădină şi pe stradă, dar nimic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În cele din urmă a urcat în podul casei unde a văzut grozăvia. Băiatul atârna de o sfoară şi nimic nu a mai putut să-l readucă la viaţă.

La faţa locului au venit poliţiştii şi un procuror de la Bozovici care au început cercetările. Nimeni nu-şi poate explica gestul lui Ionuţ Denis. In urma cu cateva zile, pe pagina sa de facebook, Ionut a postat imagini tematice ce aratau bucuria apropierii Craciunului.

Băiatul nu a lăsat nici un bilet de adio.