Tragic accident cu mașina în Italia, Liliana își pierde viața la numai 31 de ani

Tragedia a avut loc în jurul orei 5 din această dimineață de 6 noiembrie 2018, pe Strada Națională 2 Padana Inferiore, în localitatea italiană Castelvetro Piacentino din provincia Piacenza.

Un singur automobil a fost implicat în tragicul accident, o mașina marca Mercedes A-Class la volanul căreia se afla o femeie româcă de numai 31 de ani, pe nume Liliana Gruia și care și-a pierdut viața. Potrivit presei locale, conaționala noastră a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil cu mașina, răsturnându-se într-un șanț.

Sursa foto: La Provincia di Cremona

Autoritățile locale, precum și două ambulanțe, au intervenit la fața locului alertate de trecători, dar pentru Liliana nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind găsită fără suflare la locul accidentului. Carabinierii din localitatea Monticelli anchetează acum pentru a descoperi dinamica exactă a accidentului, având în vedere că tragedia a avut loc pe o stradă dreaptă, fără curbe.

Liliana Gruia era rezidentă localitatea Cremona iar în momentul când a avut loc accidentul se îndrepta spre localitatea de rezidență, pe strada care leagă localitatea Castelvetro Piacentino de Cremona.

@rotalianul