Tragic accident în Italia, o femeie română și-a pierdut viața și alte 4 persoane au fost rănite

O femeie în vârstă de 50 de ani, de origine română, rezidentă la Lecce, în Italia, a murit ca urmare a rănilor suferite într-un grav accident de mașină care a avut loc joi, 30 august, pe autostrada A12 din Viareggio, provincia Lucca (Toscana), informează Firenze Post.

Alte 4 persoane au fost rănite în accident. Una a fost transportată de urgență la spitalul Cisanello din Pisa în stare gravă și pentru care a fost necesară intervenția elicopterului. Ceilalți 3 răniți au fost duși cu ambulanța la spitalul din Versilia, unul dintre aceștia este de asemenea, în stare gravă. Femeia română a fost găsită încă în viață de echipele medicale de pe ambulanță dar pentru ea nu s-a mai putut face nimic, a decedat la scurt timp.

Trei mașini au fost implicate în accident: un Mercedes, o autoturism Dacia și un Nissan. Femeia română decedată călătorea pe bancheta din spate a Daciei, mașină în care se aflau alți doi pasageri, rezidenți la Massa, în provincia Massa-Carrara.

Conform primelor reconstituiri făcute ieri la fața locului, autoturismul Dacia tocmai plătise taxa pe autostradă și își reluase drumul, când a atins oglinda Nissan-ului care se deplasa în direcția opusă și s-a izbit apoi frontal în mașina Mercedes.

Supuși testului de alcoolemie a rezultat că niciunul dintre cei trei șoferi nu ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
O femeie în vârstă de 50 de ani, de origine română, rezidentă la Lecce, în Italia, a murit ca urmare a rănilor suferite într-un grav accident de mașină care a avut loc joi, 30 august, pe autostrada A12 din Viareggio, provincia Lucca (Toscana).Sursa foto: Il Tirreno