Durere fără margini în comunitatea românească din Italia, Gabriela își pierde viața la volanul mașinii sale

O femeie română în vârstă de 46 de ani și-a pierdut viața în dimineața zilei de luni, 4 martie, într-un tragic accident în Valbrenta, pe o șosea din provincia Vicenza, în Veneto. Gabriela Ocnaru se afla la volanul mașinii sale când s-a ciocnit cu o cisternă care transporta combustibil. Femeia română și-a pierdut pe loc viața, ne informează Corriere Adriatico.

Gabriela Ocnaru era rezidentă în localitatea Borso del Grappa și lucra la spitalul din Feltre. În jurul orei 7:00, din dimineața de luni, era la volanul unui autoturism Fiat Punto și se îndrepta spre Bassano del Grappa când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina în afara carosabilului. Automobilul a lovit bara de protecție a șoselei și a ricoșat puternic invadând banda opusă a străzii, în momentul în care se apropia o cisternă plină cu motorină.

La volanul cisternei se afla un bărbat italian cu inițialele A.C., în vârstă de 43 de ani, rezident și acesta la Borso del Grappa. Impactul a fost inevitabil și unul foarte violent, în urma acestuia Gabriela și-a pierdut pe loc viața.

La fața locului a sosit poliția rutieră, pompierii și personalul medical de la 118 care nu a putut decât să constate decesul conaționalei noastre.

Accident rutier în Italia, o femeie română și-a pierdut viața. Foto: Corriere Adriatico
Accident rutier în Italia, o femeie română și-a pierdut viața. Foto: Corriere Adriatico