Trapani – tânăr român de 26 de ani mort și altul de 33 de ani în stare gravă în urma unui accident tragic în localitatea Marsala

Un tânăr român de 26 de ani a murit și un altul de 33 de ani se află în stare gravă, în urma unui accident care a avut loc joi seara, 4 mai 2017, în jurul orei 20:30, în localitatea Marsala din provincia Trapani.

Din primele relatări reiese că cei doi bărbați români circulau la bordul unui scooter și se aflau în zona de Sud a localității, în apropierea supermarket-ului Conad din zona Pastorella, unde au fost loviți de un automobil al cărui șofer a abandonat mașina și a fugit, fără a acorda primul ajutor conaționalilor noștri.

În urma impactului, tânărul de 26 de ani care conducea scooter-ul a murit pe loc, în timp ce bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost transportat cu cod roșu la spitalul Paolo Borsellino din Marsala, starea sa fiind foarte gravă.

Șoferul automobilului implicat în accident este căutat de autoritățile italiene pentru a fi tras la răspundere pentru fapta sa. Vom reveni cu mai multe informații pe parcursul zilei.

Distribuie acest articol