Trei adolescenți din Italia aruncați dintr-un carusel cu lanțuri care s-a defectat

Trei adolescenți au fost răniți după ce un carusel cu lanțuri din parcul de distracții din Sabaudia (Lazio) s-a defectat. Cei trei copii au fost transportați cu elicopterul la spitalul spitalul Bambino Gesù din Roma. Unul dintre ei este în stare gravă.

Au vârste de 11, 14 și 15 ani, menționează Fanpage. Doi dintre ei au suferit răni mai ușoare, dar al treilea este în stare gravă, cu fracturi, traumatisme și echimoze. Cu toate acestea medicii au declarat că viața nu îi este în pericol, ci va avea nevoie de tratamente îndelungate pentru a se însănătoși.

Nu este clar încă ce s-a întâmplat și care a fost cauza defecțiunii. Cert este că, în momentul funcționării, caruselul a cedat cei trei copii fiind aruncați din scaune.

Potrivit informațiilor preliminare un cablu care s-a rupt ar fi cauzat defecțiunea, dar aceasta este o ipoteză încă neconfirmată.

Caruselul a fost pus sub sechestru de către carabinierii din Sabaudia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a se stabili cu exactitate cauza accidentului și cui îi revine responsabilitatea a ceea ce ar fi putut fi o adevărată tragedie.

Distribuie acest articol