Trei români arestați în Italia, au bătut un conațional până și-a pierdut cunoștința

Trei români din Sicilia au ajuns marți, 27 octombrie, în închisoare pentru că au bătut un tânăr conațional de 29 de ani punându-i pericol viața, scrie livesicilia.it.

Carabinierii companiei Licata, împreună cu cei din Ravanusa, au arestat în zorii zilei de astăzi trei suspecți, toți români: Petru Ciprian Ursu, în vârstă de 40 de ani, Mihaela Gabriela Buluc, de 44 de ani, și Ioan Mindirigiu, de 42 de ani.

Pe data de 15 octombrie, victima a fost oprită și bătută până a leșinat, în timp ce se îndrepta spre un supermarket din Ravanusa, un orășel din Agrigento.

Împotriva tânărului de 29 de ani a fost organizată o adevărată pedeapsă născută din dorința de răzbunare a agresorilor. Bărbatul și-a pierdut cunoștința după ce a fost lovit cu pumnii, cu picioarele și cu un baston, suferind răni la nivelul feței și al toracelui. El se află încă internat la spitalul din Agrigento, cu complicații grave la plămâni în urma loviturilor primite. Inițial, tânărul a fost transportat mai întâi la spitalul din Canicattì, însă starea lui s-a înrăutățit rapid, până la punctul în care medicii au decis transferul imediat la spitalul „San Giovanni di Dio” din Agrigento.

Acuzația pentru toți suspecții este aceea de vătămarea corporală agravată. Ordinul de arestare preventivă a fost semnat de judecătorul de instrucție al Tribunalului Agrigento, Alessandra Vella. „Există un pericol real – scrie judecătorul de instrucție în ordinul de arestare preventivă – ca suspecții să comită alte infracțiuni grave dacă rămân în libertate. Această concluzie este susținută de pericolul social și de comportamentul disproporționat și crud care demonstrează absența totală a autocontrolului.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20