Trei români care se întorceau din Italia au murit într-un grav accident rutier petrecut în România

Trei persoane decedate și alte două internate în spital cu răni grave este dramaticul bilanț al unui accident rutier petrecut în această dimineață de luni, 11 ianuarie 2021, pe autostrada A1 din România, în dreptul localității Săliște din județul Sibiu. Tragedia s-a produs după ce un autoturism, la bordul căruia se aflau cinci bărbați care se întorceau din Italia, s-a izbit de un utilaj de deszăpezire care curăța banda de urgență, scrie ziarul local Ora de Sibiu.

Mașina cu cei cinci bărbați care se întorceau din Italia a lovit din plin utilajul de deszăpezire. Foto: Ora de Sibiu

Din primele informații reiese că mașina în care circulau conaționalii noștri întorși din Italia era înmatriculată în Bacău, iar cei trei bărbați decedați în urma impactului erau, de asemenea, din același județ. Potrivit sursei citate, cele trei victime aveau 63 (șoferul mașinii), 40 și 57 de ani.

Alți doi pasageri, un adolescent de aproximativ 17 ani din Bacău și un tânăr de 20 de ani din Vaslui, au scăpat cu viață, dar au fost transportați de urgență la spital, aceștia suferind mai multe răni.

„La fața locului au intervenit echipajele de pompieri militari pentru descarcerarea a trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului”, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

„Alte două persoane implicate de sex masculin de circa 17 și 20 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate”, a mai spus Voina.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Trei dintre bărbații din autoturismul implicat în accident au decedat în urma impactului. Foto: Ora de Sibiu

Primele investigații arată că utilajul de deszăpezire implicat în accident curăța banda de urgență și avea girofarurile și avariile pornite când autoturismul cu cei cinci bărbați la bord l-a lovit din plin. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele exacte care au dus la producerea acestei tragedii.

@rotalianul