Trei români din Italia au ucis un bărbat în noaptea de Revelion, furioși că a făcut avansuri unei românce

Crima s-a petrecut în noaptea dintre ani, într-o discotecă din localitatea italiană Vittoria, situată în provincia Ragusa din Sicilia.

Din primele informații reiese că trei tineri români, dintre care doi minori și unul care a împlinit 18 ani în urmă cu numai câteva luni, au ucis cu cruzime un bărbat care ar fi făcut avansuri unei tinere tot de naționalitate română.

Potrivit publicației italiene Grandangolo Agrigento, bărbatul ucis se numea Slimane Marouene, avea 30 de ani și era originar din Tunisia.

El se afla în cursul nopții de Revelion în interiorul discotecii „La Dolce Vita” din Vittoria, care este deținută de un italian, dar în care lucrează mai mulți cetățeni români, conform surselor locale.

Crima s-a petrecut în apropierea discotecii „La Dolce Vita”, unde lucrează mai mulți români și este frecventată, de asemenea, de mulți conaționali. Foto: Franco Assenza/grandangoloagrigento.it

La un moment dat, tunisianul a început să-i facă avansuri unei tinere românce, lucru care i-a înfuriat pe cei trei români, prieteni de-ai fetei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceștia au decis astfel să-l aștepte pe tunisian la ieșire din discotecă pentru a-i da o lecție și când l-au avut în fața lor au început să-l lovească cu bestialitate folosind bâte și chiar și un cuțit.

În jurul orei 4:30, carabinierii au primit un apel care semnala agresiunea. Deși au intervenit imediat la fața locului, l-au găsit pe bărbatul de 30 de ani fără viață în apropierea discotecii.

Locul în care a fost găsit cadavrul. Foto: Franco Assenza/grandangoloagrigento.it

Cei trei agresori au fost arestați la scurt timp după aceea și duși la cazarmă. Ei au fost interogați ore în șir, dar niciunul nu a recunoscut fapta inițial. În cele din urmă însă, românul de 18 ani a mărturisit crima.

Judecătorul a dispus încarcerea celor trei criminali în penitenciarul din Ragusa, iar ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-au petrecut faptele.

Carabinierii vizionează și imaginile de pe camerele video de supraveghere din interiorul și exteriorul localului pentru a înțelege cum s-a ajuns la această crimă.

Comunitatea română și cea tunisiană sunt cele mai numeroase din zonă, mai relatează sursele locale, iar raporturile membrii acestor comunități au fost mereu conflictuale.