Trei români din Italia grav răniți într-un accident rutier. Un băiat de 18 ani a scăpat ca prin miracol nevătămat

Un teribil accident rutier a avut loc sâmbătă, 27 februarie, la Bassano Bresciano, în Lombardia, în urma căruia trei români au fost grav răniți. Băiatul șoferului, în vârstă de 18 ani, aflat pe scaunul din dreapta a scăpat ca prin minune nevătămat, scrie Giornale di Brescia. Toți patru sunt rezidenți de mai mulți ani la Bassano.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15:30, pe șoseaua provincială 11, în zona localității menționate mai sus. Nu se știe din ce motive șoferul, în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul volanului, iar mașina, un Audi A6, a părăsit carosabilul izbindu-se în șanțul adiacent. Impactul, extrem de violent, l-a aruncat pe șofer prin parbriz, unde a rămas blocat. Corpul acestuia a fost extras de pompierii din Verolanuova care au ajuns la locul accidentului. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la spital, în condiții extrem de grave. Alături de șofer călătorea fiul său, în vârstă de 18 ani, care a rămas nevătămat.

Pe bancheta din spate a autoturismului se aflau alți doi români care au fost grav răniți. Unul dintre aceștia a fost dus la Civile și celălalt la spitalul Fondazione Poliambulanza.

Poliția Rutieră din Salò s-a prezentat la fața locului, pentru a reconstitui cauzele și dinamica accidentului.