Trei români din Italia implicați într-un grav accident rutier. O victimă a fost transportată cu elicopterul la spital

Trei români au fost implicați într-un grav accident rutier petrecut în Italia ieri seară, 9 aprilie a.c., în Coccanile, un sat din comuna Copparo, provincia Ferrara (Emilia-Romagna). Șoferul a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se apoi cu autovehiculul deasupra unui canal de irigații.

Conform La Nuova Ferrara, carabinierii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Din primele cercetări reiese că Land Rover-ul, care circula pe via Piumana din Coccanile cu trei persoane de naționalitate română la bord, a ieșit în afara părții carosabile, aterizând apoi într-un canal de irigații. După impactul violent, mașina a rămas suspendată între pereții canalului, fapt ce i-a împiedicat pe aceștia să ajungă pe fundul apei.

La volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani împreună cu un băiat și o fată, de 20 de ani, respectiv 21 de ani, pe care îi conducea la casa unor prieteni. Cei trei conaționali, rezidenți în localitatea Berra, au reușit să alerteze salvatorii imediat după producerea accidentului. La fața locului a ajuns personalul medical din cadrul serviciului 118 și pompieri din Copparo.

Victimele au fost scoase din mașină, șoferul scăpând nevătămat, dar cei doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânăra de 21 de ani a fost transportată la Spitalul „Maggiore” din Bologna cu elicopterul, fiind în stare gravă, iar băiatul de 20 de ani a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Cona.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI