Trei români răniți într-un accident la Salerno. Un al patrulea, fugit de la locul accidentului

Trei persoane de naționalitate română au fost rănite într-un accident rutier la intersecția de la San Marzano din San Pietro al Tanagro, provincia Salerno, ieri, duminică, 17 decembrie. La bordul mașinii ar fi existat și a patra persoană care a fugit imediat după impact de la locul accidentului dar care s-a prezentat ulterior în spital pentru a primi ajutorul medical necesar.

Un bărbat din Lauria și două femei au fost rănite în urma accidentului. Una dintre cele două femei a fost internată la spitalul din Eboli, în timp ce ceilalți doi răniți au fost duși la spitalul „Luigi Curto” din Polla de către personalul de îngrijire medicală de la 118. Din cauza condițiilor grave, medicii au decis să-l transfere pe bărbat la spitalul din Salerno. Cele două femei se află în schimb în afara oricărui pericol.

În zona sensului giratoriu de la San Marzano unde a avut loc accidentul, autovehiculele sosesc cu mare viteză. Ieri, mașina Alfa Romeo 156, în care se aflau conaționalii noștri, a zburat practic peste sensul giratoriu, șoferul pierzând controlul volanului. Din fericire, nici o altă mașină sau persoană nu a fost implicată în accident, relatează ondanews.it.