Italia: O româncă de 23 de ani și alte două tinere și-au pierdut viața într-un tragic accident

Un tragic accident rutier a pus capăt vieții a trei tinere femei, joi 6 iunie, la Bologna. Printre ele și o româncă în vârstă de numai 23 de ani. O a patra victimă se zbate între viață și moarte.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18:00, pe autostrada A1 Milano-Napoli între Modena Sud și Valsamoggia, în direcția Bologna. Cele patru femei locuiau la Sassuolo și se îndreptau spre aeroport când autoturismul în care se aflau, o mașină marca Alfa Romeo 147, a fost violent tamponată de un alt autovehicul.

Trei dintre pasagere au decedat, a patra se zbate între viață și moarte

Veronica Fili, în vârstă de 23 de ani, Otilia Camelia Ceornodolea, româncă de 23 de ani, Zainaba El Aissaoui în vârstă de 41 de ani și care se afla la volanul mașinii, au decedat în urma impactului care nu le-a lăsat nicio șansă de a se salva.

Cea de-a patra victimă este Souaad El Aissaoui, singura care a supraviețuit masacrului. Ea este sora lui Zainaba, moartă în accident.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Souaad El Aissaoui, de origine marocană, a fost transportată în condiții foarte grave la  spitalul Maggiore din Bologna.

Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate dinamica accidentului.