Trei tineri morți în Italia într-un grav accident. Printre ei și un român

Un grav accident rutier a avut loc pe Via delle Dune, în localitatea italiană Villa Literno, regiunea Campania, unde trei tineri și-au pierdut viața într-o coliziune frontală între două autoturisme și un altul, care călătorea în mașină cu ei, a fost grav rănit.

Unul dintre cei trei tineri decedați era de naționalitate română, menționează publicația Il Mattino

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 mai, când un autoturism Fiat 500 Abarth, în care se aflau patru tineri, s-a ciocnit violent cu un Fiat 500 X în care călătoreau un bărbat și o femeie de 49, respectiv 54 de ani, din Casapesenna.

Captură de ecran 2024-05-19 133751
Sursa foto: Captură video Vigili del Fuoco

În urma impactului puternic, toți cei patru tineri au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii la bordul căreia de aflau.

La fața locului au intervenit de urgență echipajele de pompieri, care au depus eforturi considerabile pentru a-i elibera.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din păcate, tinerii au decedat pe loc. Victimele sunt o tânără italiancă de 20 de ani din Aversa, un tânăr de 25 de ani de origine ucraineană și un tânăr de 23 de ani de naționalitate română.

Al patrulea pasager, un tânăr italian de 21 de ani din Giugliano in Campania, a fost grav rănit, la fel ca și cei doi adulți din cealaltă mașină.

Captură de ecran 2024-05-19 133718
Sursa foto: Captură video Vigili del Fuoco

Carabinierii de la Compania Casal di Principe au efectuat cercetări la locul accidentului pentru a stabili cu exactitate dinamica evenimentului.

Cu toate acestea, nu au fost găsite camere de supraveghere sau martori oculari care să ofere detalii suplimentare. Singurele indicii disponibile sunt urmele de frânare lăsate pe asfalt.