Treviso: Flavius se grăbește să vină pe lume și este născut în ambulanță. Peripeție cu final fericit pentru o familie de români

Protagonistul fericitei întâmplări care a avut loc în seara zilei de luni, 4 septembrie 2017, în jurul orei 20:00, este Flavius, cel de-al doilea născut al unei familii de români, care le-a dat palpitații părinților săi chiar din primele secunde de viață.

Părinții lui Flavius locuiesc în localitatea Spresiano din provincia Treviso de mai mulți ani și mai au un copil dar îl așteptau și pe Flavius în aceste zile să le îmbogățească familia.

Mamei i s-a rupt apa în seara zilei de luni, așadar, cei doi soți au chemat imediat o ambulanță care trebuia să-i transporte de urgență la spitalul Ca’ Foncello din Treviso, pentru a-l aduce pe lume pe micuțul Flavius.

Sosit la locuința celor doi, personalul medical de pe ambulanță i-a luat imediat pe părinți și s-a îndreptat cu sirenele aprinse și în toată graba spre spitalul din Treviso. Odată ajunși pe viale della Republica, însă, infirmierul de la bordul ambulanței a fost nevoit să ceară șoferului să oprească mașina pe dreapta fiindcă micuțul scosese deja capul cu nerăbdare pentru a-și vedea părinții.

Opriți la intersecția cu viale Luzzati, în timp ce Flavius se grăbea să vină pe lume, șoferul ambulanței a chemat o altă ambulanță, cu un medic, pentru a o asista pe conaționala noastră la naștere. Dar până a ajuns medicul, Flavius se afla deja în brațele mamei sale care alături de soțul ei erau cuprinși de fericirea unui astfel de eveniment dar și de emoțiile provocate de graba micuțului de a se naște.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Flavius are o greutate de 3,2 kilograme și este foarte sănătos, spre bucuria tuturor și în special al părinților săi.

Sursa: Treviso Today