Trupul mumificat al unui român găsit într-un spital din Italia. Era mort de 6 luni și nimeni nu știa de el

O descoperire incredibilă a avut loc la spitalul Agostino Gemelli din Roma, unde a fost descoperit trupul fără viață al unui bărbat român în vârstă de 45 de ani printre conductele și firele electrice de la centrala termică situată la etajul al 8-lea al spitalului. Bărbatul era dispărut din luna august și se presupune, având în vedere starea de descompunere în care a fost găsit, că decesul datează din acea perioadă.

Trupul neînsuflețit a fost găsit în mijlocul firelor electrice și al conductelor de unii muncitori care efectuau lucrări de întreținere la centrala termică a etajului respectiv.

- Continuarea după publicitate -

Conform La Repubblica, bărbatul român se numea Hant Valer și era un om al străzii, fără un acoperiș deasupra capului. Pe data de 10 august a anului trecut a fost însoțit de un voluntar de la Caritas și internat cu diagnosticul de ciroză la spitalul Gemelli. Pe lângă problemele cu alcoolismul, românul mai avea probleme grave de vedere. După ce i s-a făcut internarea la secția de urgență, pacientul a fost transferat la secția de Medicină Internă și Gastroenterologie și supus unei terapii adecvate.

Numai după trei zile, pe 13 august, pacientul a cerut să-i fie oprit tratamentul, chiar dacă medicii păreau să-l fi convins că spitalizarea îi este benefică și trebuie continuată. În jurul orei 02:00 dimineața, bărbatul român a ieșit din secție și nimeni nu l-a mai văzut, în ciuda faptului că personalul sanitar l-a căutat peste tot, alertând și serviciul de securitate al spitalului. Nefiind găsit medicii au scris pe fișa de spitalizare: „externare voluntară”.

Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cui îi aparține responsabilitatea și cum a murit pacientul român. Una dintre ipoteze este că bărbatul ar fi intenționat să părăsească secția folosind ieșirea de urgență și din greșeală a căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri, murind practic la fața locului. Însă, deocamdată, poliția nu exclude nicio ipoteză, nici măcar cea a omorului voluntar. Procurorul Stefano Luciani care se ocupă de caz a dispus autopsia trupului neînsuflețit.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Hant nu avea rude în Italia și nimeni după dispariția sa nu a mers la Gemelli să se intereseze de starea lui de sănătate.