Trupul tânărului român mort în Italia într-un tragic accident a plecat spre România. „Drum lin, Ionuț!”

Tânărul Ionuț Victor, decedat la vârsta de numai 22 de ani într-un tragic accident petrecut la Roma, în ziua de sâmbătă, 8 aprilie, a plecat pe ultimul său drum, spre România, unde va fi înmormântat după datina străbună.

photo_2023-04-14_20-54-31
Sursa foto: captură video

Era unicul copil la părinți, iar durerea rudelor și a prietenilor este de nedescris.

În noaptea accidentului, Ionuț se afla la volanul unui autoturism Audi A3, în jurul orei 03:00, pe via Fiorentini din cartierul Casal Bruciato, când s-a izbit violent de un copac de pe marginea străzii. Viața sa nu a mai putut fi salvată, băiatul român s-a stins în urma rănilor grave suferite.

Astăzi, în Vinerea Mare, trupul neînsuflețit al tânărului a plecat spre comuna Tetoiu, județul Vâlcea, unde va fi înmormântat.

A fost condus la mașina funerară de un grup numeros de prieteni și familiari, care au aplaudat îndelung, exprimându-și astfel omagiul și luându-și rămas bun. Un mănunchi mare de baloane albe și albastre au zburat spre cer în amintirea conaționalului nostru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alina Cărăbuș, reprezentanta firmei funerare care însoțește corpul tânărului în România, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant:

„Astăzi am fost alături de familia lui Ionuț, de prietenii lui. Lacrimi și durere. Ți se rupe inima să vezi o mamă, neputincioasă în fața morții, împietrită de durere, îmbrățișându-și pentru ultima oară singurul copil. Pierderea celor dragi lasă răni adânci, lasă întrebări fără răspunsuri și suflete îndurerate.

Tocmai de aceea vă spun din inimă, prețuiți viața, prețuiți oamenii de lângă voi, faceți să fie armonie și pace, urcați-vă în mașină și vizitați oamenii pe care îi iubiți, cât să nu fie nevoie să conduceți spre ei pentru ultimul drum.

Viața nu are termen de valabilitate… expiră când nu te aștepți…” Drum lin, Ionuț!