Trupul fără viață al unui român din Italia a fost găsit într-un canal de scurgere

Trupul unui bărbat român în vârstă de 60 de ani a fost găsit într-un canal de pe via Flaminia, în apropierea gării La Celsa de pe linia feroviară Roma–Civitacastellana–Viterbo, informează Il Giornale.

Descoperirea a avut loc în seara zilei de luni, 24 februarie, după ce un trecător a văzut corpul neînsuflețit și a anunțat poliția. În zona respectivă sunt construite mai multe barăci abuzive în care locuiesc și cetățeni români, iar victima ar face parte dintre aceștia.

Conform primelor constatări ale agenților de poliție sosiți la fața locului, bărbatul s-ar putea să fi murit în urma unei căderi accidentale de la o înălțime de aproximativ 2 metri. Canalul în care a fost găsit este folosit de locuitorii barăcilor pentru a-și face nevoile fiziologice.

Echipele de pompieri din Roma au juns la fața locului în jurul orei 19:00 și au recuperat cadavrul bărbatului din interiorul canalului. Nu s-au găsit urme de violență pe corpul bărbatului român, dar a fost recomandată o autopsie pentru a fi clarificată cu exactitate cauza decesului.