Bărbat îngropat de viu în Italia în timp ce săpa un tunel pentru a jefui o bancă. Pompierii încearcă să-i salveze viața

UPDATE: Pompierii au reușit să îl scoată viu la suprafață după 8 ore de la producerea accidentului. 

Știrea inițială

Caz impresionant la Roma astăzi, joi, 11 august, în cartierul Aurelio unde o bandă de hoți săpa un tunel probabil pentru a jefui o bancă din apropiere. Podeaua unui magazin pe sub care săpau patru bărbați s-a prăbușit peste ei, unul rămânând prins sub malul de pământ. Pompierii încearcă de câteva ore să îl salveze, săpând din stradă un tunel paralel, informează Tgcom.

S-a întâmplat pe via Innocenzo XI, în jurul orei 11:00. Trei persoane suspectate de implicare au fost audiate de carabinieri, unele dintre ele având antecedente penale. Doi dintre ei au fost prinși de carabinieri când ieșeau printr-o gură de canal.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Magazinul respectiv a fost recent închiriat de patru bărbați, doi din Roma și ceilalți doi din regiunea Campania pentru a începe o activitate comercială neidentificată. De fapt, grupul a început să sape un fel de tunel subteran. Ipoteza cea mai plauzibilă e că aveau intenția de a da o spargere la banca din apropiere.

Săpau un tunel pentru a da o spargere, probabil la o bancă din apropiere și din cauza prăbușirii unei părți a pavimentului un membru al bandei de hoți a rămas blocat sub pământ. „Ajutați-mă, scoteți-mă de aici”, ar fi strigat bărbatul de la o adâncime între 5 și 6 metri.

Pompierii încearcă să sape un tunel paralel pentru a putea ajunge la bărbatul blocat sub pământ căruia i-au fost furnizate oxigen și hrană lichidă de către personalul sanitar de la 118.

Pe strada respectivă, unde se află două bănci și un oficiu poștal, au avut loc în ultima perioadă mai multe furturi din apartamente. Mai jos, video de la locul accidentului:

@rotalianul