O turistă a făcut fotografii în pielea goală pe scările unei catedrale din Italia. Denunțată pentru obscenități într-un loc public

O turistă care a crezut că poate face fotografii în pielea goală pe scările unei catedrale din Italia, a fost denunțată de polițiștii italieni pentru obscenități într-un loc public.

Conform art. 527 din Codul Penal italian, femeia riscă acum o amendă între 5.000 și 30.000 de euro.

Sesiunea foto extravagantă s-a petrecut în dimineața zilei de luni, 17 octombrie 2022, pe scările catedralei Sant’Andrea din Amalfi, o localitate din provincia Salerno, în regiunea Campania.

Femeia, însoțită de alți doi turiști – un bărbat care o fotografia și o femeie care o ajuta cu hainele – era complet goală și avea doar o bucată mare de pânză cu care își ascundea din când în când zonele intime.

Alți turiști au observat-o imediat și au început să o filmeze, înregistrări care au ajuns foarte repede pe internet, precum clipul video de mai jos, dar unii localnici s-au arătat revoltați și au cerut intervenția forțelor de ordine.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au sosit apoi agenții de la Poliția Locală din Amalfi care a întrerupt imediat ședința foto și au somat-o pe femeie să nu publice imaginile pe rețelele de socializare.

Același lucru le-a fost cerut și martorilor, dar mulți dintre ei publicaseră deja pe Facebook diferite poze și video, iar unii au refuzat să le șteargă.

Femeia și cei doi complici ai săi au fost denunțați la Parchetul din Salerno pentru acte obscene într-un loc public și riscă amenzi uriașe.

Turista excentrică, originară din Marea Britanie, a declarat că dorea să facă astfel de poze pentru a le avea ca amintire.

@rotalianul