Ucigaș căutat în Italia. Și-a ucis tatăl și un prieten de familie, apoi a fugit în pădure

O tragedie tulburătoare s-a petrecut în Montaldo Mondovì, provincia Cuneo, în după-amiaza zilei de 16 august. Sacha Chang, un tânăr olandez în vârstă de 21 de ani, l-a înjunghiat pe tatăl său și pe un prieten al familiei, apoi a fugit de la locul faptei.

Cei doi au decedat, iar tânărul, care s-ar ascunde în păduri, este căutat de poliție.

Sacha Chang are o înălțime de aproximativ 175 de centimetri. În momentul dispariției era îmbrăcat într-un tricou alb și purta pantaloni scurți.

photo_2023-08-17_13-22-40
Sacha Chang, un tânăr olandez în vârstă de 21 de ani, căutat de poliție în Italia. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

El a fost descris de forțele de ordine drept „periculos”, având probleme psihiatrice.

Conform relatărilor inițiale, se pare că motivația din spatele actului violent al lui Chang este încă neclară.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ceea ce se știe este că, într-o locuință unde Chang era cazat alături de tatăl său, a izbucnit un conflict.

„Se pare că în timpul confruntării, tânărul a luat un cuțit din bucătărie și l-a înjunghiat pe tatăl său, omorându-l, iar apoi l-a atacat pe proprietarul locuinței care a încercat să intervină”, a declarat un oficial al carabinierilor din Cuneo.

Proprietarul, Lambertus Ter Horst, a fost grav rănit și a fost transportat la spital cu elicopterul, însă a decedat în aceeași seară.

Ter Horst, medic în Harderwijk, în vârstă de 59 de ani, era originar din Olanda și cumpărase și renovase acea casă ca locuință de vacanță. Se pare că acesta ar fi trebuit să se întoarcă în Olanda pe data de 17 august.

„Continuăm căutările pentru găsirea tânărului. Acestea se concentrează în special în zonele împădurite din jurul satului Val Corsaglia, dar se extind și în satele învecinate”, a declarat un purtător de cuvânt al carabinierilor.

Într-o notă adresată locuitorilor, forțele de ordine i-au sfătuit pe rezidenții din Montaldo și din comunele învecinate să fie prudenți în cazul în care îl zăresc pe Chang, având în vedere natura periculoasă a acestuia.