Udine – 5 membri ai unei familii de români răniți într-un accident pe A4.

Un autovehicul marca Ford Galaxy, la bordul căruia circula o familie de 5 români, îndreptându-se în direcția Veneția, a derapat de pe carosabil, intrând prin parapet și aterizând într-un șanț, pe autostrada A4.

Accidentul a avut loc în dimineața acestei zile de 6 ianuarie, 2017, în jurul orei 8:25, în dreptul localității Gonars, provincia Udine. Toți cei 5 membri ai familiei, printre care și o fetiță de 7 ani, au rămas răniți în urma impactului.

În urma intervenției medicilor de la urgențe, fetița de 7 ani a fost transportată cu elicopterul la spitalul Santa Maria della Misericordia din Udine iar ceilalți 4 membri au fost transportați cu ambulanța la același spital. Pentru unul dintre ei, însă, rămas blocat în autovehicul, a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a pompierilor de la unitatea din Cervignano.

Din primele informații, familia se întorcea în Italia după vacanța petrecută în România iar motivele pentru care automobilul a derapat nu a fost stabilit încă, menționându-se doar că la un moment dat șoferul a pierdut controlul mașinii, ieșind de pe carosabil.