Udine, român dispărut de acasă ieri seară, găsit înjunghiat și gol, în câmp, în această dimineață.

Dispăruse de acasă în seara zilei de ieri, 22 octombrie, după cum declara fiul său în această dimineață carabinierilor, care venise să anunțe dispariția tatălui său în vârstă de 48 de ani, de naționalitate română, văzând că acesta nu s-a mai întors acasă în noapte ce tocmai trecuse.

Tocmai în timp ce fiul denunța dispariția însă, în zona rurală din Tolmezzo, Udine, la marginea câmpului, un trecător ieșit la plimbare cu câinele a dat peste bărbatul român, care zăcea dezbrăcat și cu o rană țipătoare la abdomen, care pare să fi fost provocată de lama unui cuțit.

Românul, deși grav rănit, era conștient, și a fost dus de urgență la spitalul din apropiere, unde medicii declară că ar fi în afara oricărui pericol, în acest moment.

Anchetatorii, deși nu au găsit încă nici un cuțit sau o armă similară în zonă, nu exclud nici un fel de ipoteză asupra acestui caz, luând în considerare atât posibilitatea ca omul să-și fi provocat rana de unul singur cât și cea de a fi înjunghiat de o altă persoană, declară Ansa.it.