Ultima speranță s-a stins. Rodica Tătar a fost găsită moartă în râul Isonzo.

După 3 zile de rugăciuni și speranțe pentru un epilog fericit în povestea Rodicăi Tătar, femeia de 56 de ani dispărută de acasă în data de 12 decembrie 2016, corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit în această dimineață de 15 decembrie, 2016, în jurul orei 10, în râul Isonzo, în apropierea centralei Enel din zonă. Autoritățile locale din Gorizia demaraseră în această dimineață căutările, folosind câini dresați și scafandri de la unitatea provincială de pompieri din localitate.

Din primele relatări ale investigatorilor, nu sunt semne de crimă, singura ipoteză viabilă a acestora, în momentul de față, fiind că doamna Tătar ar fi alunecat și căzut în râul Isonzo în dimineața dispariției sale.

Rodica Tătar locuia de 10 ani în Gorizia, la data dispariției locuind chiar cu fiica Alina Beldean și cei doi copii ai Alinei. Cea care a dat alarma a fost chiar Alina, cazul dispariției mamei sale fiind transmis și de emisiunea ”Chi l’ha visto?”, unde Alina a intervenit pentru a prezenta detalii despre mama sa.

Din nefericire, tragica poveste s-a încheiat în cel mai rău mod posibil, iar acum Alina Beldean și copii săi au nevoie de tot sprijinul posibil pentru a trece peste asta, sprijin care suntem pregătiți cu toții să i-l oferim.

Echipa Rotalianul exprimă sincere condoleanțe Alinei Beldean și familiei sale și ne punem serviciile la dispoziția sa pentru orice ajutor ar avea nevoie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI