Un bărbat a aflat într-un mod cu totul neobișnuit că soția îl înșeală chiar cu fratele său. „Mi-a spus că se întâmpla de ceva timp”

Un bărbat din Australia a avut parte de o surpriză neplăcută la petrecerea de ziua nepotului său, când a descoperit că soția sa îl înșală cu fratele lui.

Jake, protagonistul acestei povești, a aflat adevărul într-un mod cu totul neobișnuit, după ce s-a deghizat în clovn pentru a-l înlocui pe fratele său, care se îmbolnăvise brusc și nu a mai putut juca acest rol la petrecere.

În timp ce era îmbrăcat în clovn, soția sa a început să îl atingă și să îl mângâie, crezând că este fratele lui.

După ce a dezvăluit identitatea sa, reacția soției a fost una de șoc. Jake a povestit ulterior întreaga experiență în cadrul emisiunii radio „Carrie and Tommy”, lăsând atât prezentatorii, cât și ascultătorii înmărmuriți.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„În urmă cu doi-trei ani, fratele meu s-a îmbolnăvit și trebuia să se costumeze în clovn pentru petrecerea fiului său”, a spus Jake.

„Așa că am decis să o fac eu și așa am aflat că fosta mea soție mă înșeală. Ea s-a apropiat de mine, m-a atins și m-a mângâiat, spunând numele fratelui meu. Când mi-am dat jos masca, a rămas cu gura căscată.”

Jake a părăsit imediat petrecerea, dar soția sa l-a urmărit și i-a mărturisit totul.

„Mi-a spus că se întâmpla de ceva timp”, a adăugat el. „Am confruntat-o pe soția mea, pe fratele meu și pe restul familiei și toți știau despre această aventură.”

Povestea a stârnit numeroase reacții din partea ascultătorilor, mulți dintre ei exprimându-și simpatia față de Jake și indignarea față de comportamentul soției și al familiei sale.

„Faptul că familia știa este probabil și mai rău”, a comentat unul dintre ascultători, în timp ce un altul a adăugat: „Aș renunța la toți.”