Un bărbat declarat mort de paramedicii de pe ambulanță s-a trezit la spital

Un pacient, care a fost declarat mort de paramedicii Serviciului de Ambulanță North East din Marea Britanie, s-a „trezit” la viață după doar câteva ore, în timp ce era la spital. Serviciul de ambulanță a prezentat scuze familiei pentru stresul creat.

Incidentul a avut loc vineri, 13 octombrie, menționează Daily mail.

Deși identitatea pacientului nu a fost dezvăluită, se știe că acesta a fost transportat la Spitalul Memorial Darlington după ce fusese declarat decedat.

Serviciul de Ambulanță North East (NEAS) și-a prezentat public scuzele și a inițiat o investigație cu privire la acest incident.

Condiția actuală a pacientului rămâne neclară. Un reprezentant al NEAS a declarat:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Se efectuează o revizuire completă a acestui incident și nu putem face alte comentarii în această etapă. Colegii implicați beneficiază de suport adecvat și nu vom face alte comentarii referitoare la persoanele implicate la acest moment.”

Andrew Hodge, directorul serviciului de ambulanță, a declarat: „De îndată ce am aflat de acest incident, am deschis o anchetă și am contactat familia pacientului. Ne pare profund rău pentru suferința pe care le-am cauzat-o.”

Acest incident survine la doar câteva luni după un alt caz în care sunt acuzați lucrătorii de la ambulanță:

Quinn Beadle, o adolescentă de 17 ani din Shildon, găsită decedată într-o pădure de lângă casa sa, unde un paramedic de la Serviciul de Ambulanță North East (NEAS) a declarat-o decedată fără a încerca să efectueze manevre de resuscitare.

Distribuie acest articol