Un bărbat declarat mort la spital s-a trezit la viață în timp ce era dus acasă. Rudele se pregăteau de înmormântare

Un eveniment neobișnuit a avut loc în India, unde un bărbat în vârstă de 80 de ani, Darshan Singh Brar, declarat mort de medici, a revenit la viață datorită… unei gropi.

Incidentul a început când Brar, care suferea de probleme cardiace, a fost internat în spital și conectat la un ventilator mecanic timp de patru zile, relatează India Times.

Joi dimineața, medicii au informat familia că bătrânul a încetat să mai aibă puls, motiv pentru care i-au oprit ventilatorul și l-au declarat mort.

Familia îndurerată a pregătit toate aranjamentele pentru funeralii, inclusiv instalarea unor corturi și pregătirea mesei pentru cei care urmau să-l plângă pe bătrân.

În timp ce era transportat acasă cu o ambulanță privată, vehiculul a lovit o groapă, iar Brar a început să miște o mână.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nepotul său, care se afla în ambulanță, a observat că bunicul său a mișcat mâna și a cerut verificarea pulsului, care, spre surprinderea lor, era încă prezent.

Ambulanța a fost redirecționată către un alt spital din Karnal, statul Haryana, unde medicii au confirmat că Brar era încă în viață, deși în stare gravă. În prezent, el este internat în terapie intensivă, suferind de boli de inimă.

Familia lui Brar a fost șocată să afle că acesta era încă în viață, iar medicii de la noul spital la care a fost transportat au declarat:

„Când l-au adus la noi, respira și avea tensiune arterială și puls. Nu știm ce s-a întâmplat în celălalt spital, dacă a fost o eroare tehnică sau altceva.”

Întâmplarea a transformat gropile adesea criticate ale Indiei în salvatori neașteptați ai vieții lui Darshan Singh Brar.

@rotalianul