Un bărbat din Italia a descoperit că amantul soției a intrat în casa lor pe furiș și l-a denunțat pentru violare de domiciliu

Un bărbat italian din orașul Verona, situat în regiunea Veneto, plecat frecvent de acasă din cauza profesiei sale, a descoperit într-o noapte că soția sa are o relație extraconjugală.

Această descoperire, relatează ziarul local L’Arena, a venit după ce a citit un mesaj de pe telefonul soției sale, în care un alt bărbat își cerea scuze pentru neprezentarea la o întâlnire.

Curiozitatea l-a împins să continue să citească schimbul de mesaje dintre cei doi, realizând că aceștia foloseau o platformă socială pentru a comunica și că au avut întâlniri intime în absența sa, chiar în propria casă.

Într-una din aceste întâlniri, amantul a intrat în casa familiei pe furiș, în timp ce fiul cel mic al cuplului dormea.

Drept urmare, bărbatul înșelat a depus o plângere împotriva amantului pentru violare de domiciliu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Parchetul a solicitat însă arhivarea cazului, considerând incidentul de „o tenuitate deosebită” și neconstituind o conduită ilegală din partea inculpatului.

În fața acestei decizii, soțul înșelat a făcut apel, așteptându-se acum stabilirea unei audieri în fața judecătorului pentru investigații preliminare.

Bărbatul, care până la sfârșitul anului 2022 nu avusese motive să își suspecteze soția de infidelitate, a fost profund șocat de descoperire.

El a aflat despre infidelitatea soției sale fără a o confrunta direct, ci monitorizând-o pe ascuns, inclusiv accesând profilul ei de pe rețeau de socializare.

Pe de altă parte, apărarea amantului, reprezentată de avocatul Guido Beghini, a argumentat că violarea de domiciliu presupune un scop ilicit și o conduită ilegitimă, punând sub semnul întrebării dacă accesul în casă a constituit sau nu o încălcare legală, sugerând că, deși poate fi considerat inoportun, actul nu a fost ilegal.

Acest caz complicat de relații personale, legalitate și moralitate este acum în așteptarea unei noi evaluări juridice, în timp ce toate părțile implicate navighează prin consecințele descoperirilor și acuzațiilor aduse.