Un bărbat din Italia a murit înecat cu o bucată de friptură. Victima se afla în vacanță cu familia

O vacanță s-a terminat în mod tragic pentru o familie din Italia după ce unul dintre membri a murit sufocat cu o bucată de friptură în seara zilei de duminică, 24 septembrie 2023.

Victima, care se numea Luca Cecchi și avea 51 de ani, se afla într-o zonă de camping din localitatea menționată mai sus când s-a petrecut dramaticul eveniment și orice tentativă de a-l salva a fost în zadar, relatează ziarul Corriere della Sera.

Mai exact, incidentul s-a petrecut în campingul Campo Regio, situat la nord de Orbetello, pe traseul Aurelia, între Talamone și Feniglia.

Se știe că Cecchi lua cina alături de câțiva membri ai familiei sale când a început brusc să se sufoce din cauza unei bucăți de carne care i-a blocat traheea și căile respiratorii. Tragedia s-a întâmplat foarte rapid, în timp ce turistul încerca să respire cu disperare.

Familia lui a ieșit să ceară ajutor, iar un angajat de la Campo Regio a încercat manevra Heimlich, dar nu a reușit să-l salveze.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, cineva chemase ambulanța. În scurt timp, la fața locului au sosit paramedicii și un autovehicul cu un medic, dar nici experții din echipa de urgență nu au reușit să îl resusciteze pe bărbatul italian.

Nici o a doua încercare a manevrei Heimlich nu a avut succes, din partea paramedicilor, mai precizează sursa citată, iar medicul a fost nevoit în cele din urmă să declare decesul.

Corpul neînsuflețit a fost înmânat familiei pentru funeralii, care vor avea loc mâine, 26 septembrie 2023, la Florența.