Un bărbat din Italia a zăcut trei zile sub un șifonier care a căzut peste el. Dulapul i-a blocat brațele și picioarele

Un bărbat italian în vârstă de 70 de ani a fost salvat de agenții de poliție după ce a petrecut trei zile blocat sub un șifonier, în propriul apartament din Florența.

Incidentul neobișnuit s-a petrecut când dulapul a căzut peste el, trântindu-l la pământ și blocându-i brațele și picioarele.

Pensionarul nu s-a mai putut mișca pentru a ajunge la telefon. El a strigat după ajutor, dar nimeni nu l-a auzit. A zăcut trei zile și două nopți fără apă și mâncare, prins sub mobilierul masiv.

Salvarea a venit din partea prietenilor săi, care i-au observat lipsa și îngrijorați că nu mai răspundea nici la telefon, nici la interfon.

Prietenii bărbatului au alertat poliția, menționează Il Tirreno.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agenții de la secția de poliție de pe via Zara au încercat inițial să îl contacteze pe pensionarul care dispăruse de peste 72 de ore, fără a primi vreun răspuns din apartamentul său, situat în cartierul Rifredi.

Polițiștii au recuperat apoi o cheie de rezervă a ușii de la intrarea în apartament. Odată intrați în casă, au descoperit că ușa dormitorului era blocată.

Pentru a intra, agenții au trebuit să spargă ușa; patru dintre ei au ridicat apoi dulapul greu sub care era blocat proprietarul casei.

Din fericire, victima nu a suferit răni grave, dar era deshidratată și a fost transportată imediat la spital pentru îngrijirile necesare.