Un bărbat din Italia și-a ucis mama de 82 de ani, în urma unui tragic accident

Tragedie cumplită în Arsego din San Giorgio delle Pertiche, provincia Padova. Vineri, 16 iunie, la finalul după-amiezii, pe strada Cocche, un accident de neimaginat a lăsat o comunitate întreagă fără cuvinte.

Un bărbat și-a accidentat mortal mama în vârstă de 82 de ani, în timp ce făcea o manevră cu duba lui de transport fructe și legume.

Victima, numită Santa Bedin, a fost lovită de duba condusă de fiul ei, Mariano Zantomio, în vârstă de 52 de ani, care, șocat de ceea ce se întâmplase, a suferit un atac de panică, informează Fanpage.

1200-2023061891944 (2)
Santa Bedin, 82 de ani, ucisă de fiul său în timp ce făcea o manevră cu duba. Sursa foto: Fanpage

Acest accident tragic a avut loc în timp ce bărbatul italian ieșea cu duba din curte, în marșarier.

Un vecin l-a oprit și i-a atras atenția asupra corpului mamei sale, care zăcea la câțiva metri în spatele vehiculului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Șoferul a oprit vehiculul imediat și a alergat la mama sa, însă a înțeles rapid realitatea tragică a situației.

Serviciile medicale de urgență au sosit la fața locului, dar nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul femeii cauzat de un traumatism cranian sever.

În urma accidentului dramatic fiul victimei a avut un atac de panică.

Comunitatea din Arsego a fost profund marcată de acest eveniment tragic. Santa și fiul ei, Mariano, aveau o legătură foarte puternică.

Femeia era văduvă, soțul ei, Ruggero Zantomio, decedând cu trei ani în urmă din cauza unei boli.

Vecinii au declarat că Mariano îi aducea mamei sale micul dejun acasă în fiecare dimineață, atunci când se întorcea de la piața de legume și fructe din Padova. „Cei doi se iubeau nespus de mult”, au confirmat cunoscuții.

Pentru Mariano Zantomio, un gest obișnuit pe care îl făcea zilnic s-a transformat în cel mai tragic moment al vieții sale.